tisdag 14 oktober 2008

Helaveckan

Lådvin och vitlök kan göra att man blir både illaluktande och ostadig dagen efter. Ändå är det effektivitet att träffa Lilian. Nästa gång blir på tisdag och då ska jag nog hålla mig borta från vitlöken i alla fall. Argentinaspåret lever och växer.
Mårten Strömholm/qvist(?) hade artist book release på den här kvällens Art After Work. Inte många besökare men det kan bli så en höstkväll, toklämplig för att gå på galleri och ta en öl, men orkar man inte så är det bättre att bara stanna hemma och slappa tvsoffa. INTE. man hinner både och utan stress.
(Synd föresten att ni missade Per Teljers filmer på skånes konst i söndags, det gjorde inte jag, och nu kan man ju inte se dem var och hur som helst)
Imorgon en liten öl på ett litet möte på ölkafeet och på torsdag Signal halvåtta för att se/höra Mathias ljud-performance som är så himlahimla bra. Med en öl kanske? Signal ligger ju precis vid cykelstråket mellan friisgatan och möllevångetorget så det kommer helt säkert några stycken som inte har tv.
fredag kan passa till att ordna med sina åtaganden och lördag. man kan inte gå på vernissage hela dan. (på rostrum). Nej det blir Lilith på fredag, ser ut att kunna bli riktigt bra.
Men ska man komma ihåg utställningar man inte har sett ordentligt behövs en påminnelse. som:
LEE Kit, MA Chihang, PAK Sheung Chuen, Wen Yau,Magdalen WONG 27/9 - 18/10
Domestic Affairs på galleri 21. Så blir det söndag och det finns ett och annat att samla ihop innan medlemsmötet på måndag, så är vi snart på tisdag då vi ses hos Lilian. Vad var det på onsdag? Vad tusan var det på onsdag? efter att jag vaktat på rostrum...

Inga kommentarer: