lördag 7 februari 2009

Malevitj bättre än Beuys

Innan våren kommer ska det regna ända in i själen. Inget man tänker på men det blir tungt i längden. Jag minns en lördag förra året då solen sken.

Nej, fan, det regnar, vernissager mellan 12 och 16. på konstfrämjandet har Lage svarvat och snidat. Vad det än står på papperet så får han kvalitets- och sympatipoäng för det fina genuina. Slutna rotsystem eller inte. (ingen bild)















Här ovan är det en annan typ av konst. duktigt måleri som inte passar mig ett dugg. stor sorg och smärta, det passar inte mig ett dugg.















Beuys till vänster fungerar mycket dåligt, Malevitj till höger fångar stora fiskar. Tester utförda i Umeå.
Konkret utan tvekan. Stolt får dagens bästa konstpoäng. för utsmyckningsförslagen och för en mappvisning också. Tack.















Tjejigt? Nja man kliver ner i en grottig mysfaktor. Tjejpoängen står de för själva, snygga klänningar, snygga pojkvänner och bebisar. Charlottenborgskonst? Jag försöker inte analysera eller värdera någonting, men skulle gärna kunna sätta ord på skillnaderna på utställningarna idag. Det lyckas dåligt. Det är alltid trevligare på 21. Det skulle bero på att Göran är personlig i sitt urval av konstnärer. De flyttar in med bohag och familj, sätter på kaffebryggaren öppnar barnmatsburken och kexpaketet och snackar danskt, norskt eller finskt tills det står en utställning klar och det är klubb hela dan. något sånt.

















känd gallerihund på 21.














Katteponken kommunicerar mer än kissekexet.
Katteponken trivs i tunna tyger med skimmer.
med lampskärmsvolanger som krage kommer helt naturligt
ett annat kurr, elegantare rörelser. fin.
Han kröp in i dom själv, jag fick rycka in och hjälpa till bara lite.

1 kommentar:

Celestix sa...

Katteponken är så gay.
Kissekexet är en riktig katt. Nästan.